Szívből Szeretni-Rómeó és Júlia fan oldal
 
 
 
 
Élménybeszámoló
[39-20] [19-1]

2007.02.18. 18:18 Idézet

sziasztok!

én nekem voot szerencsém a szinházban is látni a Rómeó és Juliát a Dórival meg az Attilával és egyszerűen fantasztikus volt. Most meg DVD-n nézem és egyszerűen nem unom meg.

Pusziik Kiki


2007.02.12. 20:46 Idézet

Sziasztok!!!

Egyenlőre még én is csak dvd-n láttam de biztos megnézzem színházba is!!De amit dvd-n Bereczki Zoli énekelt és táncolt hát az egyszerűen fantasztikus volt!!Engem teljesen megfogott!Olyan tehetséges, és mellékesen még jó pasi is!!!!!!!!!!!!!!


2007.02.08. 20:02 Idézet

Sziasztok!!

Én csak dvd-n láttam a Rómeó és Júliát, de hát amit Dolhai alakít az bámulatos!!!!

És emellett jó pasi is!!!

Hahó voltam

 


2007.01.11. 22:14 Idézet

sziasztok!Én itt olvasgattam a beszámolókat és eszembe jutott h. én egyszer voltam egy rendezvényen az édesapám munkahelye szervezte és meghívták a Dolhai Attilát meg aki Németországban játsza a Júliát és ők ketten énekelték a szívből szeretni Attila magyarul a lány pedig németül én nem vagyok a német nyelvért de ez nagyon édesen hangzott kettejüktől!!!

 

Most voltam egy hete megnézni a Rómeó és Júliát 2x és nagyon teccett meglepő mert mikor először láttam nem nyerte el a tetszésemet mer én nagyon francia nyelvi párti vok mert azt tanulok és a francia rómeó és júlia szerintem gyönyörű de a magyartól is elvok ájulva mióta felfedeztem benne életem eddigi legsármosabb táncos hapsiját... :) már váltottam is levelet vele ugyanis az előadás végén rám mosolygott(ugyanis az első sor közepén ültem) de sajnos ritkán lehet vele beszélni mert mindig előadás van a héten is ugye majdnem minden nap Rudolf 19:00kor hétvégén még plusszba 15:00kor is szegények biztos kemény lehet...én is gondolkodom azon és nagyon szeretném megvalósítani h. táncoljak az Operettszínházban!!!!!!

csak ennyi...puszika


2007.01.04. 13:31 Idézet

sziasztok!Tegnap este néztem meg a Rómeó és Júliát a teljes első szereposztással. Kivéve Földes Tamást,mert ő turnézni van. Fantasztikus előadás volt,a színészek beleadtak apait-anyait főként Dolhai Attila,aki Rómeót alakította. Ő most nagyon nagyon jó volt. Köszönöm a színház társulatának ezt a felejthetetlen élményt immár 5.alkalommal. :-) Sok puszi mindenkinek: Ancsi(a honlap szerkesztője)


2006.11.29. 19:59 Idézet

Leghőbb vágyam volt megkapni a Rómeó&Júlia dvd-ét!  És Anya megszerezte nekem.

Kedvenceim:Attila,Dóra, Szilveszter, Zoli, Árpi, Imre Sebastian, Kata ,Zsolt Ottilia.


2006.11.14. 16:13 Idézet

Sziasztok! Nekem már volt szerencsém látni a darabot 2-szer! Nekem nagyon tetszett.

Tegnap volt szerencsém eljutni a dvd bemutatóra. Nagyon jó lett a dvd! tudom ajánlani mindenkinek. :) Szerintem jól meg lett csinálva. A bemutató után én meg is vettem! :) a színdarabon kívűl még van rajta rengeteg extra! De elég az ingyen reklámból! :)

Dorka


2006.11.06. 10:48 Idézet
Én is okt. 29-én láttam az előadást, de számomra egy kicsit kiábrándító volt az enyhén jóllakott ovisra emlékeztető Rómeó (bocsánat ha ezzel bárki érzéseit sértem), de Szabó P. Szilveszter egy isten volt, még akkor is ha a technika egy kicsit kibabrált vele. Nagyon tetszett, csodálatos volt.

2006.11.01. 17:15 Idézet
Sziasztok! Én vasárnap láttam a Rómeó és Júliát! Háááát-........ ez volt az egyi legjobb dolog az életemben! Mészáros Árpád Zsolt a kedvencem! És nagyon irigylem azokat akik már taliztak vele! Remélem én is fogok! Már sok musical-t láttam, de ezt nem lehet megunni!!!! :)

2006.10.28. 11:37 Idézet

Még tavaly farsangon történt az eset! Én Pécelen lekom és apunak meg vannak a kapcsolatai!!!! Micsoda máli!! És mondja nekem hogy ezen a farsangon fel fog lépni Dolhai! Fú két autogramot is kértem és még anyu bénázásai után le is fényképeztettem magam vele! Anyám tök magas én sokkal kisbbnek képzeltem el! Nekem ez tök jó volt mert jó magam is 175 cm vagyok! Végre vannak magas pasik a színészek között is!!!!

Orsi


2006.10.28. 11:29 Idézet

Én vaoltam a Rómeó 200.-adik előadásán! Olyan marha jó volt. És a legvégén a darabnak kijött egy ember és azt mondta hogy élvezzük a továbbiakat!! Még pár ráadás számot is előadtak és ott volt mindenki! Ezt sose fogom elfelejteni! Talán a Szinetár egy kicsit béna volt, de a többiek csúcsszuperek voltak!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni


2006.09.30. 22:34 Idézet

Nem találsz jó oldalt!

Nevelj dollsot!

Katt a linkre!//gportal.hu/hawaydolls


2006.09.03. 18:28 Idézet
Helló Most értem haza Pécsről és muszály leírjam, hogy mennyire fantasztikkus volt RJ!!! Nagyon kitettek magukért a színészek. Attila valami eszméletlen édes volt és nagyon energikus is. Össze vissza ugrált meg minden:) Dóri nagyon nagyon szép volt, Zoli is hozta a formáját, Mázs kivételesen úgy énekelte el a hogy mondjam el-t hogy nem másztam tőle a plafonra, Németh Atti is nagyon jó volt meg Földes is. Janza és Csengeri nagyon jó Gyűlöletet énekeltek, Zsolti meg Téboly végén kivágta a magas C-t. Szóval felejthetetlen este volt:) pussz Betty

2006.08.07. 15:57 Idézet
Sziasztok! Ma jöttem haza Szegedről,a Szabadtéri Játékokon,a Rudolfot néztük meg a családommal. A 2.szereposztással láttam,és fantasztikus volt. A zene,a látvány,a dalok,a színészek,és maga a társulat is. 1.sorban ültem,és bizton állítom,hogy a 2.szereposztás felér az elsővel. Egyenlőek. Előadás után találkoztam Mészáros Árpád Zsolttal és Vágó Zsuzsival a két főszereplővel. Nagyon kedvesek voltak,amikor odaadtam nekik a 2 szál vörösrózsát amit vittem nekik. Kaptam is puszit érte tőlük. Gyönyörűen énekeltek. Zsuzsi is nagyon tehetséges lány,Árpi pedig,hát hogy mondjam jól is nézet ki,jó a hangja,kedves,jó színész. Kell ennél több jó egy estére? :-)). És Szeged gyönyörű város,a Dóm pedig belülről fantasztikus látvány. Nagyon örülök,hogy megnézhettem. Ha nektek is van Szegedi élményetek,írjátok le lécci! Sok puszi: Ancsi (a szerk.) 

2006.07.06. 10:29 Idézet

Sziasztok!

Én tavaly láttam a Rómeót.Esti előadásra mentünk, de Atti sajnos délutániban volt.Kicsit szomi voltam, bár B.Á.-ról is hallottam jókat.De szerencsére egyik barátnőmmel este 6-kor taliztunk a színház előtt és elmentünk művészbeháróhoz.Mivel ő nagy Árpifan én is az Árpival való találkozásra készültem fel, de ő "kiszökött" a főbejáraton.Helyette viszont mit gondoltok, ki jótt ki?:D Hát Attila...Na de hogy...kijön az ajtón, megáll.Mindenki néz..Ez ki?Nem is bagyon figyeltem oda. (gondoltam..oké, biztos....mennek a rajongók..engem jobban érdekel atti, vagy árpi, akik szerepeltek a legfavorizabb favoritjaim közül a délutáni előadásban)Erre aki kijött, megszólal: Sziasztok! Egy másodperc csend és Attila! Rájöttünk, hogy a sapka alatt Attila rejtőzik és odamentünk hozzá.Nagyon ari volt, adott aláírást, kérdezte a délutánin voltunk e.Mondtuk nem, estire jöttünk és ajnos nem ő játszik.Kérdeztem tőle, lehetne egy közös képet csinálni.Mondta, hogy ne haragudjak, de most inkább ne, mert siet nagyon és az arca is tiszta piros volt valamitől...Aztán ő elment mi meg visszamentünk színház elé és mentem be az előadásra:)Ennyi az élményem Attival, de van egy jó sztorim...

Mivel akkor voltam mostanáig uccsóra Psten, mert mesze lakom, megkértem két barátnőmet, irassák alá nekem az attilacd-met és a Rómeós műsorfüzetem Attilával.Ők meg is tették.Négyen mentek műv.bejáróhoz.Kijött Attila.Odamente hozzá.Először egyik b.nőm aláíratt cd-met.Attila kérdezte: Kinek? Nikinek.Rendben.Jött násik b.nőm.Kinek? Nikinek.Oké.A másik két csajszit is ismerem(b.nőim ők is:D:) Ment a harmadik b.nőm, akit nem kértem semmire, de ő is szeretett volna magának aláírást.Niki a neve:D Attila harmadszor is.Kinek? Nikinek:D Na erre az első két barátnőm összenevetett és ráájöttek, hogy mindketten ugyanannak, neke mkérték az aláírást.Attila is mosolygott és kérdzte Ki ez a Niki?:) Mondták, hogy messze lakó b.nőjük vagyok és nagyon szeretem a rómeót többek között.Erre azt mondta Attila, hogy húha...Üdvözli Nikit:D

Na és mégegy élmény:) Szombathelyen voltam a Ez nem ugyanaz Musical esten.A kedvenc musicaljeimből énekeltek:Rómeó, mozart, Elisabeth....Utánna találkoztam Feke Palival és Magócs Ottóval(Ottó játszotta Árpi előtt Attila mellett Mozartot)Nagyon aranyosak voltak.Főleg Ottó.Kaptam Palitól aláírást és csináltunk közös képet.Ottóval szintén:D És ő is adott aláírást.Ottó, mikor elindultunk megjegyezte: Írjak ám neki iwiwen:) 

Na ennyi az élményem  


2006.06.26. 11:34 Idézet

hű,én már naon sokszor látam a Rómeót,de nemtom megunni:))amikor csak tudom,megnézem:)Dolhai Attilával,és Mészáros Árpád Zsolttal pedig voltam már 1 színpadon is:))Attilával a Valahol Európában musical koncertjén tavaly,MÁZS-al pedig októberben a 2 Kis herceg előadásán:)mivel Operagyerekkaros vok:)Tök arik mindketten,és közvetlenek!A többi szereplővel csak futtában találkoztam az Operettszínház környékén:)

Mesi


2006.06.08. 21:24 Idézet
Bocsi Mozart! után,nem Rómeó és Júlia után! Ancsi,a szerk. :)

2006.06.08. 21:23 Idézet

Én például találkoztam az április 21.-ei Rómeó és Júlia után Mészáros Árpád Zsolttal,adtam neki virágot,4 puszit kaptam tőle+énekelt nekem egy dalt,mert,hogy ugye Annának hívnak. :) Tök cuki volt,lejött a színpadhoz a virágért,a tapsrendkor,mert,hogy akkor adtam neki,és adott 2 puszit! Olyan ari volt,és olyan jól nézett ki,azt hittem menten elájulok! :)))))) Ancsi,a szerkesztő.

 


2006.06.08. 12:39 Idézet
Ha valamelyikőtök találkozott a kedvenc színész,ill.színésznőjével,az ide nyugodtan beírhat! Várom az élménybeszámolóitokat!

[39-20] [19-1]

 
 

Új  design,remélem tetszik!! Ancsi

 
Számláló
Indulás: 2006-04-02
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 
Saját oldalaim
 
Linkek

Többi általam szerkesztett oldal

Linkek

Színészek,színésznők oldalai

Közös oldalak

Egyéb linkek

 

Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv